John Deere Meerdere, foto van JD6930

John Deere Meerdere

JD6930
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.

De plantsoenendienst! 😛

Reacties

CVT6230
Is dit ook bij gj de kok?
JD6930
CVT6230
@JD6930
Werk je daar? Omdat je zoveel fotos hebt van de kok
JD6930
@CVT6230

Ik heb er van iets van 16 dseptember 2010 t/m 5 juli 2011 stage gelopen in het magazijn 😉 Eerst voor ik er stage liep kwam ik er neit zo veel omdat ik er bijna niemand kende, nu kom ik er best vaak en ken ik bijna iedereen daar dus is het ook makkelijker om even binnen te lopen. En de Kok heeft best veel mooi spul staan altijd vindt ik dus vond wel dat het wel wat fototjes waard waren. Ben ook enkele keren emt de vrachtwagen mee geweest naar de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren, naar een Mustang/Gehl depeau in Neuenkirchen, naar de Krampe fabrik in Goesfeld en naar Kemper in Stadlohn??. Waren erg mooie dagen, ook bij de Kok zelf waren eht erg mooie dagen. Het is echt een heel erg mooi bedrijf en ook zeker een bedrijf waar we trots op mogen zijn. Als je ziet wat Geert-Jan in al die jaren opgebouwd heeft na wat er gebeurd is. Een stuk of 10 importeursschappen van best bekende merken op je naam hebben is niet niks, en dan nog voor meerdere landen.

Vindt het daarom ook jammer dat sommige TF'ers zo stom doen als ik het over de Kok heb of foto's plaats. Bijvoorbeeld dat ze neit willen gelove ndat die JD 7R van de Kok echt de 1e van NL is, en niet die van Vervaet.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
5
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO