Claas Xerion 5000, foto van dickt

Claas Xerion 5000

dickt
Foto van een Claas Xerion 5000, bezig met poseren.
Bij knooppunt Hoevelaken zag ik dit monster een eindje voor mij op een dieplader staan. Met een grote Mercedes truck ervoor met het opschrift "Demonstration Team". Ik kon er maar niet dichterbij komen door allerlei invoegers, maar op een gegeven moment lukte het toch op de A28. Alleen denk ik wel dat er van mij ook een fotootje 😞 is gemaakt omdat ik wat sneller reed dan de maximum snelheid om een foto te maken voor ik van de snelweg af moest.

Reacties

loki0134
Wow wat een machine. hoef niet veel lager te staan dan kan die zelf rijden 😃
Deutz_Driver
Zotte foto
chiel-fendt 936
Mooie foto maar dat fototje van jou is minder
dombras
Dit is wel echt een beest
JD6930
Das pas echt een Convoi Exceptionnel! 😛 Prachtige trekker! 😃 De foto is ook niet mis!

Inderdaad jammer van de foto van jou! Maar je hebt hier wel echt een prachtige foto!
loki0134
Haha hopen dat je dan in de top 10 van de week komt van de boerderij. heb je al een beetje terug verdient 😉
dickt
@loki0134

Ja, scheelt een beetje. Maar de foto was het wel waard! 😄
fstokman
Deze kan wel eens naar loonbedrijf Theo de Wit in Berkhout in noor holland gaan die krijgen zo een op proef 😃 dat weet ik want is een zwager van mij die werkt daar of is een van de bazen daar idk
dickt
@fstokman

Ben benieuwd of het deze was. Er stond wel met grote letters "demonstration team" op de truck, dus het zou zo maar kunnen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
3
WEERGAVES
14
BATTLES
LOCATIE