Paus RL 655, foto van JD6930

Paus RL 655

JD6930
Foto van een Paus RL 655, bezig met poseren.

Reacties

fendtadriaan
Is dat een nieuw merk
JD6930
@fendtadriaan

Nee, bestaat al meer dan 50 jaar ofzo. 1993 bestond het 25 jaar dacht ik een keer daar op de fabriek te lezen(waar ik een aantal keer geweest ben). de shoveltjes zoals deze worden ook al lang gemaakt, maar het is veelal mijnbouw wat ze maken. Mijn stagebedrijf is nu bijna een jaartje imoprteur denk, eerst wast een bedrijf wat niet goed genoeg functioneerde dachtk, die deden het niet goed dacht ik, maar sinds mijn stagebedrijf het importeurschap voor de Benelux heeft stijgt de verkoop best goed. Goede stap van de fabrikant.

Ik kende het merk tot een jaartje geleden ongeveer ook niet. Had er nog nooit van gehoord. Maar de shovels zijn erg handig/stevig. En met zwenk/telescoop etc. leverbaar.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
20
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO