John Deere 8200, foto van JD6930

John Deere 8200

JD6930
Foto van een John Deere 8200 met Kurstjens 3 asser van Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek, bezig met poseren.

21-04-2011: Na de Agrifac fabriek te Steenwijk, een ander mechanisatiebedrijfje in Haren(Groningen), Ten Napel in Gees & de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren te hebben verlaten kwamen we naar wat uurtjes rijden terug in Diessen na een ritje van zo'n 11 a 12 uur, vertrokken rond 05:15u 's ochtends, terug rond 16:30u-17:00u 's middags.

Toen ik thuis kwam stond deze kanjer de Kurstjens vol te tanken.

Reacties

Mooi haha deze tank is eerder van loonbedrijf gerestijn geweest in die jaren stondt daar ook zon jd veur toen kwam de fendt er voor in de plek
JD6930
@johndeere6910forever

Haha oke. Dat zal hier niet gebeuren, een Fendt ervoor!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO