John Deere 8295R, foto van JD6930

John Deere 8295R

JD6930
Foto van een John Deere 8295R, bezig met poseren bij Mega dealer Geert-JandeKok b.v. Een van de laatste JD's via Louis Nagel b.v.

Deze is verkocht!

Reacties

deerefan
Aan wie?
JD6930
@deerefan

Gebr. de Kroon berkel-Enschot. Blijft in de buurt dus.
maartendankers
Huh weet je dat wel zeker, De Kroon aan de John Deere?
tommie
Dat weet ik ook heel zeker!
ben benieuwd hoelang dat ie er blijft
JD6930
@maartendankers

Ja dat weet ik zeker, na ik het hoorde heb ik het aan nog iemand van de werkplaats gevraagd en die bevestigde het. Tja ik had dat ook niet 1 2 3 verwacht van de Kroon maar het is blijkbaar echt zo. Hopelijk rijdt ie snel zijn rondjes door de hilver.
Hoeveel pk heeft tie ?
JD6930
@fendtensteyrrijder

Ik denk 295 pk aangezien het een 8295R is, maar dat weet ik niet zeker. Moet je even een berichtje naar tommie sturen.
JD6930
@tommie

Idd. Ik ook. De Kroon en John Deere had ik ook echt niet verwacht!

De buren van de Kok hebben opruiming gehouden lijkt wel, de firma Reyrink. Eerst de JD Hakselaar van op 't Hoog, nu de veenhuis van op 't Hoog en gister zag ik ook een Case van Reyrink in het rijtje trekkers bij de Kok staan. Vond hem alleen niet intressant genoeg om op de foto te zetten. De 8295R daarintegen wel. Ik liep vanuit het magazijn de loods binnen en dacht ''huh, een JD 3 lampen op een rij, liep ik naar de showroom, ook een JD met 3 lampen op een rij.'' Toen ben ik toch eens gaan kijken naar deze JD aangezien ik in het magazijn toch even geen werk had.
tommie
Hij heeft minimaal 295 pk, en bij zwaar aftakas werk, of bij n bepaalde snelheid treed er een boost in van 30 pk meen ik maar hier kan ik ook langs zitten
maan820tms
8 staat voor de serie volgens mij en wat er achterstaat zijn de pks
maartendankers
Maximaal 330 ofzo bij zwaar werk en dan wel bij 1700 motor toeren. dan komt de boost erbij.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
14
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO