Cat D9G, foto van Henk 1120

Cat D9G

Henk 1120
Nog een foto van een paar Caterpillar D9 Bulldozers, bezig met diepploegen in de Krim.

Reacties

Mc_douwel
Foto's uit de oude doos cker
RobDeutz104
Schitterend! hoe diep word hier geploegd
Henk 1120
Hier wordt 2,25 meter diep geploegd om zand boven te krijgen.
RobDeutz104
Wat een gat he
MaartenMandemaker
Prachtig
Henk 1120
MaartenMandemaker: heb er net ook een videofilmpje van op TF geplaatst, alleen dat was wel van een ander bedrijf, maar komt op hetzelfde neer.
Valtrapowerr
Ik, ford5000 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Cat Bulldozer (Ploegen / Eggen) naar Grondverzetters Cat D8G-15A (Ploegen / Eggen)
Valtrapowerr
Ik, ford5000 en Favorit614 hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Cat D8G-15A (Ploegen / Eggen) naar Grondverzetters Cat D9G (Ploegen / Eggen)
Henk 1120
Bedankt maar weer 😉
jd fan keiendorp
Dit was Bril uit lutten ofniet?
Henk 1120
@jd fan keiendorp Toch niet, had gekunt. Bril heeft veel in de Krim gemengwoeld, maar dit was volgens mij van Kiewiet ergens uit Drenthe. Hijken of zo.
jd fan keiendorp
@Henk 1120 oke dat meende ik want ik loop stage op het bedrijf ernaast lamberink en dan zie ik al dit soort spul ook bij bril staan. Erg mooi als hij zon oude Cat start.
Henk 1120
@jd fan keiendorp Aha, dan ken je Dennis ook wel. Is een buurjonge van mij 😉 Maar is zekers mooi als zo'n Cat gestart wordt. Mooi ruig geluid!
jd fan keiendorp
@Henk 1120
ja dennis ken ik wel.
janjaap
Zijn er nog meer foto,s kiewiet uit hijken henk?
ik heb bij hun de hanomag gekocht die altijd voor de dieplader liep, zou ik graag wat van willen vinden.
fendtinterfan
Vroeger.. toen de diesel nog niet duur was.
Henk 1120
@janjaap Moet je in m'n profiel kijken. Daar heb ik nog wel meer van deze foto's staan. Maar geen Hanomag, helaas.... Wel staat daar ook een foto bij, dat ik de ploeg met de JD 2030 weg breng naar Nieuwlande. De onderste trekhaak kon dat maar net houden 😄 Bij m'n video's heb ik ook nog een filmpje staan van het diepploegen, maar dat was een andere firma. Heb jij nog foto's van die Hanomag dan?
janjaap
Jammer! ik heb nog wel foto,s van de hanomag
je kan hem ook vinden onder hanomag r45 bij de foto,s dan is het de 2e foto boven aan een gele
Henk 1120
@janjaap Ik heb hem gezien. Zijn echte sleeptrekkers met een hoog eigen gewicht. Heb je die trekker nog dan? Heb zelf dit jaar met een toertocht meegereden en daar liepen ook 2 Hanomags mee. Ze staan wel tussen m'n foto's. Dat lijken me ook wel R45's, maar ik weet het niet zeker...
janjaap
Ja ik heb hem nog! heb hem nu ongeveer 10 jaar denk ik heb er alleen een ander dashbord en andere spatborden enz op gezet, dat was allemaal aangepast omdat er een cabine van een ford op heeft gezeten, er staat ook wel een filmpje op youtube dat we onderweg naar nordhorn zijn, kan je vinden door wir fahren nach nordhorn te typen
Henk 1120
@janjaap Mooi filmpje! Alleen hij heeft daar geen gele kleur, maar wat oranje. Als ik dus het goede filmpje bekijk, dan heeft ie wel wat te trekken, met 2 trekkers op de aanhanger. Je kan die video's ook op TF plaatsen. Gaat eenvoudig, door de URL link bij video toevoegen te plaatsen. Je bent hier nieuw op TF?
janjaap
Klopt ik heb de versnellingsbak uitelkaar gehad en plaatwerk er bij gezocht en alles kaal gemaakt en in de grondverf gezet, hij moet ooit nog eens in de kleur. klopt ben er net bij gekomen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
PUNTEN
0
WEERGAVES
30
BATTLES