International 946, foto van Fiatman

International 946

Fiatman
Monster mooie trekker jammer geen 4wiel drive

Reacties

me
Zeer woestelijk pfff wijs ding zeg... precies zelfde uitvoering als wij hebben maar onze wordt ternminste gebruikt dit is wel erg overdreven... ik zou die spatborden wel eens willen jatten die zien er nog gaaf uit:D
Fiatman
Hahah
me
Ja onze wordt goed gebruikt:D.. als deze weekje bij ons draait ziet die er wel anders uit... ik ga denk van de winter spatborden verstevigen opvullen en weer over laten spuiten... en vant voorjaar achterbanden nieuwe op... en spelling en remmen laten nakijken:D... gaat die veel balenrijden en met kipper enzo(wegens eigen frontlader... althans ist plan)
inter-Eric
Ik heb precies zoon foto gemaakt in nordhorn
me
Oke... thuis hebben wij precies zo'n inter
J0-AN-FENDT
Super mooie 946 nu nog een beugel met twee van die zwaai dingen dat maakt het af
mf-fan
Dat heet tegenwoordig zwaailampen beetje bij de tijd blijven heh johan
JD-H4L
Nee hij bedoelt vast 2 van die handjes die de heletijd zwaaien ofzo:P

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
60
BATTLES