Ford 3000, foto van jammermaarhelaas

Ford 3000

+1
jammermaarhelaas
Foto van een Ford 3000 Select-O-Speed

Reacties

+3
a3vandiejen
Mooi werk voor de 3000.
+2
jammermaarhelaas
@a3vandiejen

Ja, dit gaat hem goed af, en op het kopeinde sturen met de remmen. De SOS versnellingsbak werd wel knap warm, moet hem maar eens nameten en er kan een koeler op (op de 4000 SOS zit dat volgens mij standaard), dus dat ga ik eens een keer uitzoeken.
+1
a3vandiejen
@jammermaarhelaas Mooi met SOS, zeker de moeite om uit te zoeken met koeler.
Heb vroeger veel gereden met een 3000 met gewone versnellingen en starte altijd.
+2
jammermaarhelaas
Heb hem afgelopen najaar gekocht en eerst een beurt gegeven en daarbij meteen wat kleine dingen gedaan waar ik meteen tegenaan gelopen ben. Op kenteken gezet en inmiddels wat werk mee gedaan. Blijkt dat en toch nog een paar keringen zijn gaan lekken.
En de hydraulische stuurhulp doet het wel, maar ik ben er niet tevreden over (spoorbreedte staat voor op 1,5 m, anders kunnen stuurarmen niet voldoende uitslaan, komen tegen vaste deel vooras aan... zo'n setje kost niet veel, maar op de bijgeleverde foto met installatie instructie blijkt de 3000 een andere vooras te hebben, hierbij past het waarschijnlijk wel. Dus stuurhuis krijgt revisie en de hydraulische hulp gaat er weer af.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
27
WEERGAVES
6
BATTLES
MEER FOTO'S