Fendt 716, foto van 2850Johndeere6R

Fendt 716

+3
2850Johndeere6R
Kijk, daar heb je Loonbedrijf van Diepen (Spanbroek) × met een Fendt 716 en Roelama Condor sleepsleng bemester. Hier is een van de meest ervaren trekkers van het loonbedrijf bezig met het mest aanwenden onder het toezicht van chef wildbeheer. Deze trekker heeft ruim 23000uur op de teller en is voorlopig nog niet van plan het veld te gaan ruimen voor wat vers bloed.
Grazy
@2850Johndeere6R Volgens mij zag ik een tijdje terug dat ze een John Deere gekocht hadden???
+3
2850Johndeere6R
@Grazy klopt ze hebben er nu 5 waarvan alleen de 8370R in Nederland operationeel is. Ze planten en rooien ook bollen en lelys in Chili voor Nederlandse telers en daar hebben ze 2 6150R en nu 2 6155R draaien. Daar rijden ze JD omdat er in Chili geen kennis, kunde en onderdelen voor Fendt is.

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooi als dingen vertrouwd zijn.
De Chef wildbeheer houdt alles goed in de gaten.😁👍
casejxu
Kan der maar weer op liggen👌 nog last van die brand van de week?
+1
2850Johndeere6R
@casejxu last last. Dagje vreselijke brand lucht geroken verder niet. Was wel een geluk dat er geen mensen in woonden.
casejxu
@2850Johndeere6R niet al te dicht bij dus? Nee begreep dat ze druk aan het verbouwen waren?
+1
2850Johndeere6R
Hemelsbreed 1500meter denk ik. Met 3 maanden wilden ze er wonen en hun B&B openen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
22
WEERGAVES
19
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO