Greentec Chipper, foto van GerbertXL

Greentec Chipper

+5
GerbertXL
Het maakt niet uit hoeveel bereik je kraan heeft, je komt altijd tekort.

Reacties

+2
trean
Daar had ik wel bijgekomen, ik kan twee delen uitschuiven. Maar het hout lastig wegleggen kunnen ze overal wel.
+3
GerbertXL
@trean maar jij bent zo'n eind weg 😁
M'n vader was erbij dus saampjes een paar meter omgegooid, viel wel mee. Dit is de grootste klant dus dan doe ik niet zo moeilijk, maar uurtje factuurtje.
+3
trean
@GerbertXL nu staat het spul weer in Nagele, dus dan valt de afstand ook wel mee. Maar mooi dat het alsnog gelukt is.
+3
GerbertXL
@trean alles word opgelost zolang de klant het er voor over heeft 👌
Lekker gelopen de klus op Vlieland?
+1
trean
@GerbertXL wat problemen met een hele kleine lekkage waarvan ik de bron eerst niet kon vinden. Daar doen ze daar heel moeilijk over omdat ik in een waterwingebied bezig was. Uiteindelijk wel gevonden na overleg met ufkes en gerepareerd. Was een loze stop op een hydrauliek blok die iets losgelopen. En de pijp een paar keer verstopt gehad. Verder ging het wel mooi

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
20
WEERGAVES
21
BATTLES