Porsche Super, foto van Turbo300

Porsche Super

Turbo300
Foto van een Porsche Super
willem d
@Turbo300 Bijzondere aandrijving van de maaibalk. Komt van de frontaftakas, die slechts in of uitgeschakeld kan worden. Zonder koppeling. Mogelijk zit er een bedienbare koppeling aan de zijkant. Wel een mooi complete trekker.
Turbo300

Reacties

+1
langeslagdiesel
Deze vorm van aandrijving van de maaibalk zag je wel een enkele keer meer in Duitsland. De schakeling is een droge conische lamellen koppeling. En geen klauw koppeling. Is dus met draaiende motor schakelbaar.
+1
wim-same
@langeslagdiesel Kopt, zo heb ik ook eens een front aftakas gehad met zo'n conische droge lamellen koppeling.
+1
langeslagdiesel
@wim-same met Good old bruin asbest voering?
+1
wim-same
@langeslagdiesel weet ik niet, vermoedelijk wel, net als alle koppeling en rem voeringen toen.
ford
Ford 1000 serie heeft ook zo'n soort aandrijving ,maar pakt het van de krukas af,met v snaren die je op spanning kunt zetten met een handel.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
12
WEERGAVES
17
BATTLES
LOCATIE