Vredo VT 3936, foto van tolkamp

Vredo met tebbe opbouw

+1
tolkamp
Foto van een Vredo VT 3936 van Tolkamp Agri Service (Aalten) ×.
MaxxuM4ever
@tolkamp laadt met een shovel mooier en/of sneller dan met een mobiele kraan? Met een shovel heb je toch een bult meer ruimte nodig? Hier in de buurt is het allemaal mobiele kranen waarmee geladen wordt.
Wel mooi zo alles mee met 1 chauffeur.
+2
tolkamp
@MaxxuM4ever dit gaat veel sneller, bak is 4 m3 paar keer scheppen dan is hij al vol…
1066
@MaxxuM4ever -wij laden ook meestal met een shovel omdat het makkelijk is ,maar ik vindt dat je met een kraan de bak mooier vol laad

Reacties

peter-witvliet
Weer een mooie video op trekkerweb.
tolkamp
@peter-witvliet idd weer mooi geworden
+1
T.Tanis
Wel dikke combinatie zo😎
Jeroen-ford
Hoe word deze vredo aangedreven? Kan me voorstellen dat de olie aardig heet word
+1
tolkamp
@Jeroen-ford àlles hydraulisch, maar tijd dat je aan strooien bent is erg kort. En dan weer laden, dan weer tijd om olie te koelen. En dat is geen enkel probleem
robbin lamers
Even vraagje, zit er op de Vredo ook de mogelijkheid tot wegen en monsteren voor mest aan en of afvoer van boer naar boer?
tolkamp
@robbin lamers nee wel wegeninrichting.
Op de ginaf hebben we wegen/monsteren op zitten voor vaste mest. De keus gemaakt om dat vredo niet bedoeld is om veel over de weg te rijden, wat vaak met wegen en monsteren wel geval is.
robbin lamers
@tolkamp a zo, kan de keuze ook snappen ja. Vind dit ook wel een hele mooie combi voor natte stukken. Nu rijden jullie ook vaak mest naar ons toe met de ginaf. Maar als het nat is leek me dit ook wel een mooi alternatief.
tolkamp
@robbin lamers klopt loopt heel mooi…
robbin lamers
@tolkamp Dat geloof ik direct. kun je het in hondengang rijden nog terug zien in het strooibeeld? of valt dit mee?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
38
WEERGAVES
15
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE