Scania R590, foto van Lucas Ensing

Scania R590

17.105 foto's van @Lucas Ensing

Lucas Ensing
Kijk, daar heb je V.O.F. Transportbedrijf G.L. de Haan (Nijkerk Gld) × met een Scania R590, opgebouwd voor speciaal transport.

Reacties

+1
Tarik Speelman
Het valt me met jouw foto's op hoe hun trucks van voor tot achter zijn afgewerkt in hun kleurstelling, inclusief allerlei details. Bijzonder voor zulke werkpaarden.
+1
Lucas Ensing
@Tarik Speelman Vooral bij de Haan, ze moeten ook veel gereedschap kunnen opbergen. Kettingen spanbanden evenaars en handgereedschap. Ze zijn vaak meer tijd kwijt aan laden en lossen dan aan rijden. En als je dan een mooie indeling aan kasten hebt werkt het ook makkelijker.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
43
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO