Krone Swadro, foto van Loonwerker_Erwin

Krone Swadro

+1
Loonwerker_Erwin
Krone Swadro 2000 klaar voor een ritje naar België

Reacties

BEboer
Hier kan je ook niet gelijk bij welk boertje de dam opdraaien 😶 Succes met de verkoop, ben jij zo maar uit het niets een handelsbedrijf begonnen of van iemand overgenomen? Zaken lopen mooi zo te zien, knappe spullen allemaal!
+1
Loonwerker_Erwin
@BEboer wendbaarheid valt reuze mee! Is gedwongen gestuurd en je kan ook via een dubbelwerkend ventiel sturen dus je stuurt hem zo overal in.

5 jaar geleden zelf begonnen met een big M voor eigen gebruik, toen bleek dat ik die machine goed kon verkopen en zo werd het meer en meer.
BEboer
@Loonwerker_Erwin je doet enkel handel en geen service achteraf? Doe je enkel Krone of ook handel in Fendt? Gebruik je dan de werkplaats van je ouders of heb je een woonplaats met aanpalende schuur? Succes in je onderneming 💪
+1
Loonwerker_Erwin
@BEboer nee puur alleen de handel, dat is wat ik leuk vind. Service is weer een totaal andere tak van sport. Doel is om alleen in krone te handelen maar er komt natuurlijk wel eens vreemd merk aan inruil voorbij.

Thuis op het melkveebedrijf hebben we een loods met werkplaats en met z’n allen klussen we lekker door zo 💪🏻
+1
EA_MF
@Loonwerker_Erwin hoe gaat het eigenlijk met de MiG? Is die al bijna lucht waardig of blijft die in ‘bladblazer’ stadium? 😜
+1
Loonwerker_Erwin
@EA_MF Haha die staat stof te vangen achterin de loods. Af en toe starten we m een keer voor de adrenaline kick

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
14
WEERGAVES
19
BATTLES
LOCATIE