International 453, foto van remco rooks

International 453

+6
remco rooks
Foto van een International 453. Omdat bij ons niks kwa hoogte op deale kan komen deze lange balk om de pakken voer naar binnen te drukken, eerder deden we deze oppakken met de steekschop zo kon je met 1 trekker voeren maar sinds de grotere kuilvoersnijder halen we voer met de 745XL en die is met deze lange balk niet makkelijk wendbaar op het erf dus de pakken schuiven met nog steeds met de 453 naar binnen.

Reacties

+7
remco rooks
Altijd ietsjes het pak weg drukken naar de rechter kant zo hou je links aan het voerhek genoeg ruimte om het voer te kunnen aanvegen
+1
BEboer
@remco rooks dat is nu eens denken in oplossingen knap hoor 👌
Pieter Buren
Pa had de blokken op ijzeren pallets en dan met de elektrische pompwagen achterin de stal rijden.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
21
WEERGAVES
24
BATTLES
LOCATIE