Deutz-Fahr Agrotron 6190, foto van PieterA

Deutz-Fahr Agrotron 6190

+5
PieterA
26 mei 2023 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV met Pioenrozenoogstmachine. Voor het gewicht van de machine afgeladen met scholieren en Roemenen de achterwielen maar even gewisseld. Ik wilde met de 6185 TTV voor de oogstmachine, maar bij 150 meter per uur valt de GPS uit. De topcon is hier geen goed systeem voor omdat hij met gyroscopen werkt in plaats van een exacte bepaling zoals ik gewend was met 2 ontvangers. Gelukkig hadden we de 6190 met Ag-leader nog achter de hand.

Zoals gezegd dus wel weer even wielen wisselen, maar Ja, dat ligt aan mezelf zullen we maar denken.

Dit jaar iets minder stelen gesneden; maar de prijs was goed, dus mij hoor je niet klagen.

Reacties

Fast Eddy
Pioenen doen het altijd goed heb ik het idee. Je ziet steeds meer percelen staan.
deufi
Fijn dat de pioenrozen niet tegen gevallen zijn per saldo. Kan deze machine eenvoudig inklappen voor transport, of moet je die in het veld opbouwen?
PieterA
@deufi Je bouwt hem op het perceel op. Snel in- en uitvouwen is er niet bij.
agrotronfan
@PieterA kan de mechanisatie de snelheid van de gps niet aanpassen via de laptop?
Ik had in het begin er ook last van toen ging die onder 1km/h al uit nu is die zo ingesteld dat die onder de 100m/h pas uitgaat.
Hoe is het overzetten met de richting van de lijnen naar agrosky gegaan kon jij dat probleemloos overnemen van ag-leader of moest je die met de coördinaten overnemen?
+1
PieterA
@agrotronfan Dat GPS laten aanpassen ga ik proberen!

Ik heb geen lijnen overgezet. Ik heb alles wat ik afgelopen jaar nodig had er opnieuw ingereden met de sneleg of de spitter.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
20
WEERGAVES
25
BATTLES
MEER FOTO'S
LOCATIE