Cat D6, foto van kreekekees

Cat D6

+15
kreekekees
Mn Pa met zn D6 en 4 schaar Ransomes ploeg
Let op het touwtje uit het achter raam voor de palkoppeling voor het heffen van de ploeg !!@

Reacties

+4
arnold-arentze
Prachtig allemaal die oude foto’s 👌🙃
+3
a3vandiejen
Heel mooi.
+3
bob de bouwer
Prachtig mooi, dit zijn de mooiste foto's
+3
Pluutje
Erg mooi, het lijkt wel het perceel vlak naast de Perponcherpolderweg
+3
kreekekees
@Pluutje Het heet daar ook perponcherweg en de helling die je daar rechts ziet lijd naar Terlucht ...waar wij woonden !!!
langeslagdiesel
Ransomes had op de zwaarste gronden ook wel een naam in die tijd denk ik. Als je de Engelse risters uit die tijd bekijk zijn het echte lange schroefristers die je eigenlijk alleen terug vind op de Engelse risters van Ransomes Ferguson en Brown. Later ook, maar toch iets minder extreem schroefvormig op de Hydrein van Kverneland.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
32
WEERGAVES
19
BATTLES