Greentec Chipper, foto van GerbertXL

Greentec Chipper

+5
GerbertXL
Daar gaan we weer, lekker man. Wel weer wennen na een halfjaar pauze.

Reacties

+2
GerbertXL
Mijn speeltje en het speeltje van de klant. Mooie big m 2
fendtfarmer412
Zijn daar nu sporen gereden bij de bomen????
+1
GerbertXL
@fendtfarmer412 klopt!!!!
Rare strook grond daar, daarom is het snoeien ook nu gebeurt en niet in de winter.
Baltus_steyr
@fendtfarmer412 wow allemachtig, nu je het zegt. Ja soms heb je van die plekken met van die rare apengrond, waar dan soms zomers het water moeilijk weg wil, en als je dan met een wat zwaardere combi daar komt 😁 Of je moet wachte op een aantal dagen min 10. Maar dat tref je ook niet elk winter en dan moet je het er ook nog naar kunnen plannen....
GerbertXL
@Baltus_steyr haha dat spoor heb ik gelukkig niet gemaakt maar de kraan. Het grondwater welt hier omhoog volgens de beste man dus bevriezen doet het ook amper. Is hier in de buurt wel meer, hele kleine stukjes apengrond waar je nooit iets fatsoenlijks van kan maken omdat er grondwater naar de oppervlakte sijpelt.
+1
Baltus_steyr
@GerbertXL haha ik was er ook niet vanuit gegaan dat jij dat had gedaan , kun je je jezelf mooi knettervast werken op zon manier!
Owe best apart dat het water zo omhoog welt!
2850Johndeere6R
@GerbertXL Hebben die Wellen ook te maken met het waterpeil van het IJsselmeer/Markermeer? Wij hebben 5 wellen 3 op het erf en 2 in het land waar je zomerdag gerust overheen kan rijden omdat er een laag peil in het Markermeer is. Maar winterdag moet je het niet willen proberen 🙈😅

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
21
WEERGAVES
14
BATTLES