Porsche 911, foto van Lucas Ensing

Porsche 911

Lucas Ensing
Foto van een Porsche 911, opgebouwd voor personenvervoer.
Porsche 991 GT3 RS Martini.
Op vakantiepark Lindner Ferienpark Nürburgring.
dickt
@Lucas Ensing Paste je auto er een beetje bij? 😉
De mijne is wat minder, maar ik kan er op mijn leeftijd wel makkelijker instappen dan in zoiets. 😁
+1
Lucas Ensing
@dickt Nee, die van ons viel ook een beetje in het niet bij het gemiddelde op dit vakantiepark. Maar ik stap ook veel beter in onze Captur wat ook veel waard is.
Het is een leuk park, wel relatief soms wat veel lawaai door al het getunde spul. Maar je kijkt je ogen uit wat er allemaal voorbijkomt. Nog nooit zoveel Porsche's in één week gezien. En Engelsen die met hun auto bezig zijn bij de vakantie woning, compressor mee banden wisselen en bbq'en tegelijk.
Zal er niet snel weer naar toe gaan maar was wel leuk om mee te maken.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES