Zetor Onbekend, foto van Klein Rot

Zetor Onbekend

+3
Klein Rot
Zetor prototype nooit op de markt gebracht.
In het tractoren museum Caslav Tsjechië.

Reacties

R Bouwmeesters
Mooi apart spul daar.👍
Enig idee wat dit voor motor is met dat aparte spruitstuk/uitlaat?
+1
Klein Rot
@R Bouwmeesters
Nee geen idee
+1
Rietman
Het lijkt wel een Zetor 30 , alleen als proto model gemaakt, de voorloper van de Zetor 3011 die in 1961 op de markt kwam.
roy jd3130
Volgens mij was dit een 2cilinder
+1
Rietman
@roy jd3130 of het proto type 30 een 2 of 3 cilinder was is mij niet bekend, wel dat het type 30 meer motorvermogen had dan de 25A of 25K. van type 30 is heel weinig van bekend, op enkele oude fabrieksfilms komt komt even een 30 in beeld.
+1
ZetorTwente
@Rietman Heeft ook wel iets weg van een Zetor 26, dat was een 2 cilinder met grotere slag dan de 25. En gebouwd uit onderdelen van 25 en Super reeks.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
10
WEERGAVES
0
BATTLES
LOCATIE