Fiat 900, foto van stijn-de-bock

Fiat 900

+9
stijn-de-bock
Foto van een Fiat 900,500,1300...,nog een laatste foto van de fiat toertocht in wezuperbrug. Dit was een week eerder en die dag was even schitterend als de same dag in Oudewater. Deze 2 evenementen zorgden er mee voor dat ik weer een schitterende vakantie achter de rug heb. EINDE.👌👌👌
+2
Jotke
@stijn-de-bock

12 augustus is in Alphen( Brabant) de boerendag met vele oldtimer tractoren en auto's( tot de T Ford aan toe). Ook rijden ze daar met boerenknollen met werktuigen er achter en is er een keientrek met de oldtimers en 's avonds een mudrace waar ze met omgebouwde auto's zover mogelijk door de modder moeten zien te komen. Prachtig evenement wat denk ik ook wel iets voor jou is. Styer staat dit jaar centraal bij de oldtimers maar er zijn ook genoeg andere merken te bezichtigen. Ook worden er demo's gehouden zoals trekkerdansen.

facebook.com/events/s/…

Een week later op 19 en 20 augustus is in Weelde( Ravels) het oldtimerfestival. Daar kunnen goed honderden oldtimer trekkers staan. Vorig jaar deden ze er ook mais hakselen maar of dat nu ook is nu de mais een maand te laat de grond in is gegaan? Ook is er een demo baan waar o.a. keientrek is en deelnemers ook zo rond mogen rijden. Ook een aanrader voor jou!

facebook.com/events/s/…
+3
stijn-de-bock
@Jotke dank voor de tips Hans maar de agenda zit al redelijk vol.

Reacties

+2
yoohan
Prachtige trekkers dit ok Stijn. Je hebt er wel een Oranje vakantie van gemaakt 😬
+1
a3vandiejen
Dit is zeker ook schitterend, prachtig mooie trekker die Fiat,s.
+2
arnold-arentze
Oranje Italiaanse vakantie in Holland. Je heb zo weer een paar mooie streken en prachtige trekkers meegemaakt 😊

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
25
WEERGAVES
14
BATTLES