Massey Ferguson 7615, foto van Wilco vd Kuilen

Massey Ferguson 7615

+7
Wilco vd Kuilen
Foto van een Massey Ferguson 7615. Onverwacht was vrijdag avond het tarwestro dat woensdag gedorst was droog genoeg om te persen. Dus snel voor de regen 3 hectare weg geperst.
+1
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Wilco vd Kuilen:
Dus snel voor de regen 3 hectare weg geperst

En dan gaat het (altijd?) In grote balen.
En als je meer tijd hebt begin je aan de duizenden kleine balen die je elk jaar hebt?
Wilco vd Kuilen
@Fendt926Driver ja dat was dit keer wel de overweging ja. De voorraad grote pakken was bijna op en de kleintjes waren er nog wat. We hebben dinsdag nog 2600 kleintjes kunnen persen, dus zo proberen we steeds zoveel mogelijk weg te werken als de omstandigheden het toelaten.

Reacties

+3
Massey 2705
Prachtige foto , en wat een mooie stro wagen . Zo neem je wat mee...!👍
Van-Epscheuten
Poeh, tis al weer een poosje geleden dat ik mn trekkercertifcaat moest halen, maar wat was de regel voor maximale lengte ook
alweer?
+2
MF 2725
@Van-Epscheuten maximale lengte 18,75m.
Lengte aanhanger maximaal 12m.
Maar dit is een oplegger met een dolly.
Prachtig span zo.
+2
RaHeados
@MF 2725 zal wel een heel eind naar de maximale lengte zijn met de voorlader er bij. Vanuitgaande dat de pakken 2 meter zijn en niet langer, dan gaat die wel over de maximale lengte
+2
MF 2725
@RaHeados Zal weinig aan mankeren, denk ik. Sommige gebieden wordt weinig gecontroleerd, dat scheelt ook.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
30
WEERGAVES
16
BATTLES
MEER FOTO'S