IFA RS08/15

IFA RS08/15 "Maulwurf"

+7
holderb51
Foto van een IFA RS08/15 "Maulwurf" in het IFA museum in Nordhausen.

Reacties

+1
holderb51
De beschrijving
+3
wim-same
@holderb51 mooi, door simpel te zijn.
+4
stijn-de-bock
Ik heb er sindskort een speldje van ,gekregen van @Controle
+2
holderb51
@stijn-de-bock mooi Stijn. Ik dacht dat jij ook liefhebber/verzamelaar van fietsen bent; IFA heeft ook fietsen gemaakt. Van het communistisch regime moest 5% van de productie uit consumentengoederen bestaan, vandaar.
+1
stijn-de-bock
@holderb51 ik heb inderdaad een paar klassieke fietsen uit de jaren 70 ,80 in mijn verzameling. Er wordt meer aan gepoetst dan mee gereden, fietsen verzamelen ga ik wel veel minder ver in dan tractormemorabilia maar voor mij is het dezelfde hobby.,ik verzamel eigenlijk wat ik mooi vind,90 procent daarvan heeft rechtstreeks verband met landbouwtractoren, machines, en de overige 10 procent met fietsen, auto's, olieproducten, michelin.........hobby.
+1
Towaberg
Veel soberder kan het niet, wel mooi 👍
+1
16045HSX
@Towaberg Ik vindt die stoel anders nog veel te lux💺
+2
Towaberg
@16045HSX inderdaad! Mocht in dit geval gewoon een platte zitpan zijn🤣🤣🤣
+1
holderb51
@16045HSX daar heb je inderdaad gelijk in 🙈

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
16
WEERGAVES
12
BATTLES