John Deere Grader, foto van Jotke

John Deere 622GP

80 foto's van @Jotke

+2
Jotke
Het heeft lang geduurd, heeeeeeeeeeeeeeeeel lang, voor John Deere Construction z'n herintrede maakte op de Europese markt!

In 2019 was het zover, de eerste machines werden officieel verkrijgbaar op de Europese markt! De Graders, 2 types nog maar. Toen nog alleen Duitsland en Frankrijk maar in 2021 volgde onderandere Nederland.

Met nog eens 2x een uitgestelde TKD duurde het nog langer voor we deze op een Nederlandse beurs konden aanschouwen maar nu was het dan EINDELIJK zover!

Dochteronderneming en tevens importeur van John Deere Construction, Wirtgen Nederland toonde de John Deere 622GP grader die zij begin vorig jaar leverden aan Drenth groep.

Een heel apparaat maar toch valt de grootte ook wel weer mee!

Nu is het afwachten naar volgende introducties en hoe lang het nog gaat duren voor er een productgamma van betekenis leverbaar is in heel Europa. Stiekem had ik gehoopt dat deze TKD de shovels waarvan 2 types inmiddels in de UK en Duitsland leverbaar zijn ook hier geïntroduceerd werden maar helaas...

09-06-2023, Nobelhorst, Almere.
+2
Jotke

Reacties

Jotke
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Ongeordend naar John Deere 622GP (nieuw type)
+1
Fast Eddy
Ik stel net als @Jotke voor deze foto te verplaatsen naar John Deere 622GP (nieuw type)
+2
CoenNijenhuis
@Fast Eddy en @Jotke, dat is 3. Hij staat nu op de lijst bij de admins.
SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Ongeordend naar John Deere Grader
erik9831
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar John Deere Grader
JohanFannes
@erik9831 en @SJB533, hij is verplaatst!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!