Onbekend meerdere (diverse merken), foto van Lucas Ensing

Onbekend meerdere (diverse merken)

Lucas Ensing
Een Onbekend meerdere (diverse merken) op de foto bij L. van Tiel Transport B.V. (Schiedam) ×, Van der Most Transport B.V. (Rotterdam) ×, opgebouwd voor containertransport.

Reacties

+1
stefan04071990
Was dit ook ergens op de N15 richting Oostvoornse Meer?
Lucas Ensing
@stefan04071990 Ja loopt een fietspad langs het meer naar Oostvoorne. Bij het eind van het fietspad parallelweg N15. Komen ze mooi langs.
stefan04071990
@Lucas Ensing ik gebruik meestal de paralelweg ter hoogte van Slag Burgeend of Slag Stormvogel.
Lucas Ensing
@stefan04071990 Dit was even een poosje tijdens onze vakantie in Rockanje. Ben met mijn zoon vooruitgefietst en de 3 dame's kwamen later en zo samen naar Futureland en met de pont naar Hoek van Holland. Dit was in 2018.
+1
stefan04071990
@Lucas Ensing mooi. ik ben in 2021 een eerste poging gaan doen en heb dit in 2023 3x gedaan. Vooral de kunst om ze met de snelheid goed erop te zetten blijft een uitdaging.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
57
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO