Greentec Chipper, foto van GerbertXL

Greentec Chipper

+3
GerbertXL
Mooi vrachtje snippers weggebracht. Het was een klusje op afstand en de beste man zit die kant op, belletje eraan gewaagd rn ik kon mooi een stel vrachten kwijt. Mijn opslag zit bijna vol en steeds als ik bijna klaar ben komt er weer werk bij.
Nog een week en dan ben ik wel klaar.
ArieV
@GerbertXL bekende stal. Moet dat spul ook nog gedroogd of gezeefd worden?
GerbertXL
@ArieV nee hoor, niks aan doen. Mooie hoge bult maken en vliesdoek erover.

Reacties

+5
GerbertXL
Er lag een flinke hap grond tussen een hoop takken en dat had ik pas laat door dus de hele zooi verstopt (grond is te zwaar om goed weg te kunnen blazen), het kan ook gebeuren als de bak vol zit en ik dat niet op tijd door heb. Het stelt allemaal niet zoveel voor, 4 m16 bouten en de pijp kan aan de kant, nu zat de boel alleen zo vast dat de trommel niet meer wou starten en de boel klem zat tussen trommel en zeef. Gelukkig heb ik een kraan en een sjorbandje bij me want de boel zat lekker klem.
Weer wat geleerd.
+1
RaHeados
Zijn dat rubberen matten op de kuil plaat?
+1
GerbertXL
@RaHeados klopt.
RaHeados
@GerbertXL wat voor verharding heb je er onder zitten, gewoon oude beton plaat?
+1
GerbertXL
@RaHeados Ik heb geen idee wat eronder zit, het is niet bij mij.
ArieV
@GerbertXL meestal gewoon gebroken puin eronder. Of zand. En daar een rubberen mat op.
RaHeados
@ArieV wij hebben wat puin er onder, komt met zulk weer met die regen beetje tussen de matten door. Elke paar jaar oprollen en weer vlak schuiven. In de winter voeren wordt t een gatenkaas er onder helaas.
+1
Baltus_steyr
@RaHeados heb ik nu met de heftruck ook een beetje last van.
GerbertXL
@ArieV de beste man heeft verder een heel net erf dus ik denk eerder dat er een betonnen vloer onder zit waar de keien uitkomen.
ArieV
@GerbertXL dat kan ook. Soort als renovatie. Anders zie ik het nut er niet van in dat je op rubber de kuil maakt. Maar dat is een persoonlijke keuze
ArieV
@GerbertXL en netjes is het daar zeker! Kunnen veel een voorbeeld aan nemen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
19
WEERGAVES
12
BATTLES