Landbouw miniaturen 1:32 Ford, foto van oldtimergek

Landbouw miniaturen 1:32 Ford

+4
oldtimergek
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford , de Ford 8600 en 9600 van VKA in 4 wd.

Reacties

+1
MF 2725
Schitterende Ford's.
+4
Massey 2705
Prachtig in detail deze models....!👍
+2
Pieter Buren
@Massey 2705 inderdaad heel gedetailleerd en mooi glimmend. Heb vanmiddag ook een 9600 4wd binnengekregen. Maar valt me wel tegen dat de voorwielen niet kunnen draaien en de vooras niet kan pendelen. Die van mij staat nu op 3 wielen.
+1
Massey 2705
@Pieter Buren dat is wel jammer , als je het zo thuis krijgt.
Kan je er zelf nog wat aan doen om het netjes te krijgen ?
+1
Pieter Buren
@Massey 2705 heb onder het rechter achterwiel nu 2 stukjes dik papier. Als die tussen de andere modellen staat kun je dat toch moeilijk zien.

Edit: door de achterwielen in een bepaalde positie te draaien, komen wel beide voorwielen aan de grond en dus kan het papier in de kachel😉.
+1
fordblauw
@Pieter Buren Dag Pieter, wat vervelend om te lezen dat u een defect model hebt verkregen van ons, ik zou daarom graag willen vragen of u contact met ons kunt opnemen(info@vkamodels.nl) om te kijken of we een andere kunnen opsturen. We kunnen namelijk niet elk doosje open doen om te bekijken of er wat mis is met het model maar we zouden het wel graag voor je willen oplossen. Met vriendelijke groeten, Robin www.vkamodels.nl
Pieter Buren
@fordblauw het klinkt denk ik erger dan dat het is maar ik stuur wel even een mailtje.
+2
a3vandiejen
Schitterend.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
15
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S