Massey Ferguson 7400 Serie, foto van jordi 1455

Massey Ferguson 7400 Serie

164 foto's van @jordi 1455

+2
jordi 1455
Foto van een Massey Ferguson 7400 Serie op de Massey Ferguson opstapdagen bij Pelgrom Hummelo.

Reacties

+6
bart99
Mooi is anders👀
+3
mf 6150
Gatverdamme🤢
+5
KlaasM
Zoiets kost 2x geld. Bij de verkoop en bij de inruil
+2
Massey 2705
Het zou verboden moeten worden....! Real ugly ...!
Maar smaken verschillen....😉
+2
Albert Peters
@Massey 2705 als het bedr kleuren zijn geeft het niet dan hoort het bij de bedr cultuur Voor verhuur is het een groter risico want als het dan over is heb je een probleem want met eigen tractor of kraan in kleur kan je niet even voor derden gaan werken
walker1
@Albert Peters Ik denk dat er bij inhuur vooral naar de prijs gekeken wordt. Grote verhuurbedrijven hebben ook overal hun naam op staan en soms ook machines in bedrijfskleuren. Met kipperauto's ook, die worden ook 9 van de 10 keer ingehuurd omdat een aannemer zelf geen of te weinig auto's heeft. Die transportbedrijven rijden ook bijna allemaal in eigen kleuren en met naam er op.
Valtra man
@walker1 sommige verhuurbedrijven doen dat inderdaad, Boels, Loxam, Colleé bvb.. de meerwaarde daarvan vind ik wat vaag want het kost je 2 keer geld: bij de aankoop om het net te doen, bij de verkoop door de waardedaling.
walker1
@Valtra man Daar zullen ze toch wel over nagedacht hebben en aan gerekend hebben. In de kleur en naam er op is ook reclame maken en voor naamsbekendheid zorgen natuurlijk.
Maar ik bedoelde meer de grote verhuurbedrijven in het grondverzet, bv LAW Tol, bijna alle machines in de lichtbruine/geelbruine bedrijfskleuren, naam er op. Die verhuren hun spul toch ook, maar volgens @Albert Peters is dat lastig.
Valtra man
@walker1 ja zeker, wij doen het bewust niet omdat de marge in verhuur al niet bijster groot is. Naamsbekendheid en zichtbaarheid kan je niet meten of waarderen id boeken, maar het kan zeker een rol spelen. Eens je ermee begint moet je er ook mee door. Ook dat kan een reden zijn.
Weidezicht
@Albert Peters nou, als je expliciet verhuurder bent, zijn bedrijfskleuren niet erg. Dan ben je geen concurrent van de aannemer die jouw inhuurt. Ben je zelf ook gedeeltelijk aannemer, wordt het lastiger. En helemaal als je machine hebt in kleuren van een van de grote aannemers, dan kun je niet bij andere aankomen. Zelf in vorige carriere weleens, vanuit grote nood, rupskraan van Seignette neergezet op werk KWS. Heeft er niet zo lang gestaan, maar ja, was die dag de enige kraan in nederland die beschikbaar was. Die tijden zijn ook geweest, alles op, niets te krijgen. Dan moest je creatief zijn.
+1
verse koe
@Massey 2705 Houle colors
Massey 2705
@verse koe ja , daar heeft het wel wat van weg.
+2
Krispax
Dacht eerst dat het een arbos trekker was. Vindt het wel wat hebben als de machines in bedrijfskleuren staan.
+1
hooidonk
@Krispax
Dat kan zeker wel wat hebben, maar als ze er vervolgens zo bij staan, wordt het toch tijd voor andere bedrijfskleuren.
+1
KlaasM
@hooidonk aan de ene kant wel, maar marketing technisch kan dit best nog wel is een handige zijn. We kunnen niet ontkennen dattie wel opvalt.
+1
Rick V
Het is in iedergeval spraak makend
De MF man
Volgens mij is het een 6400
Valtra man
Is dat een dakkoffer bovenop het dak?
KlaasM
@Valtra man ik denk dat er overdruk op de cabine zit
+3
WaterDeutzer
Trekkers in bedrijfskleuren kunnen soms best aardig zijn, maar dit is ook niet mijn smaak. Enig voordeel met deze is natuurlijk wel dat je de sleutel er altijd op kunt laten zitten, want hij zal nóóit gestolen worden!😊
+2
Massey 2705
@WaterDeutzer dat heb je goed omschreven Nico. Ik zou hem in ieder geval niet stelen !
Het is ieder voor zich , ik vind orgineel het mooiste. Maar een aannemer wil meschien eenheid creeren...
+1
Albert Peters
@WaterDeutzer dat stelen zou ik geen zekerheid voor geven
Maar bij een aann als b v BAM kan je niet komen een machine in volker wessels kleur dat duurt maar 1dag
Daar heb ik voorbeelden van te over
+1
Gavrie Willemsen
Ik denk dat zulke bedrijven niet echt na 5 jaar hun spullen weer van de hand doen. Ze zullen echt wel weten wat ze doen en inderdaad, niet echt aantrekkelijk voor diefstal…..

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
12
WEERGAVES
21
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO