Holaras Veegmachine, foto van emiel-robbertsen

Dubbelen verlichting gemonteerd

0 foto's van @emiel-robbertsen

+2
emiel-robbertsen
Dubbelen verlichting op de holaras veegmachine gemaakt, aangezien deze bedoeld is voor in de fronthef maar in de praktijk bij ons vaak in de achterhef hangt kun je door middel van een 7de pool Schakeling (mistlicht aansluiting) schakelen tussen de koplampen en de achterlichten.

Reacties

+3
emiel-robbertsen
.
1046
Wat voor borsteldiameter???
emiel-robbertsen
@1046 60 cm als ik het goed heb.
+1
huub
Hoe werkt dat dan?
+1
emiel-robbertsen
@huub zijn 2 interface relais, als deze niet bekrachtigt worden gaat de spanning dus gewoon naar de koplampen. Als je de relais bekrachtigt worden de 6 draden dus geschakeld en gaat de voeding naar de achterlichten. Heel simpel gezegt. Is zo gemaakt omdat wij op alle trekkers achterop in de stekkerdoos de 7de pool (mistlicht aansluiting) kunnen schakelen. Dit gebruiken we normaal voor werklampen of dergelijk op een kar.
+2
jonathan12
Handige rommelaar

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
17
WEERGAVES
788
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE