Onbekend Tractor, foto van SJB533

Onbekend Tractor

+4
SJB533
Laat ik nu heel eerlijk zeggen, dat ik werkelijk geen idee heb, wat dit voor smalspoortrekker is. Er staat inderdaad Deutz op, maar ik zie hier weinig Deutz in. Wellicht is er een KHD twee- of driecilinder ingebouwd, maar voor de rest? Is er iemand, die er meer over weet?

Reacties

+3
RVM
Napolione
WaterDeutzer
Quote Reactie van @RVM:
Napolione

Juist.
+1
dutchpower
Ik was dus niet de enige die hier zen twijfels over had 😄
WaterDeutzer
Quote Reactie van @dutchpower:
Ik was dus niet de enige die hier zen twijfels over had

Eerlijk gezegd, dacht ik eerst aan Same. Daar trekt de kap veel op.
+1
yoohan
@WaterDeutzer
Volgens mij zaten er ook best wat COBO onderdelen in (lichtschakelaars, koplampen etc) net als bij Same, dus dat zie je ook terug
+2
yoohan
Is een Napolione inderdaad, ik denk ook een 4000. Daar ligt een luchtgekoede 2 cilinder VM motor in van ongeveer 40pk.
Je hebt ook de 6000, die heeft een 3 cilinder VM van ongeveer 60pk.
Verschil tussen de 4000 en de 6000 is niet altijd even goed te zien op een foto.

Hebben er vroeger 1 op kwekerij gehad (een 6000). Sterk als een leeuw, en hefcilinders die je normaal op een 120pk trekker terugvindt. Stond ook bijna altijd voor een hefmast. Bij voldoende frontgewicht tilde hij werkelijk alles op.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
11
WEERGAVES
0
BATTLES