Renault Manager, foto van Alex Miedema

Renault Manager

Alex Miedema
Foto van een Renault Manager, opgebouwd voor dierenvervoer.

Reacties

+1
Lucas Ensing
Mooi om te zien wat er allemaal met de club van 4 cabine gemaakt is. Slaapcabine zie je niet zoveel en dan het meest van Volvo.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing De brede lange zag je vooral op de Volvo F7 inderdaad. DAF en Magirus hadden deze variant überhaupt niet in het programma.
Lucas Ensing
@Alex Miedema Klopt maar ik bedoelde zo'n Renault als deze zag je eerder ook niet zo vaak, Volvo daarentegen wel Een F7 of een FL7 eerste generatie vind ik nog steeds mooie trucks om te zien.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing ja, helemaal mee eens.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S