Scania P450, foto van Lucas Ensing

Scania P450

Lucas Ensing
Foto van een Scania P450, opgebouwd als brandweer. Bij Ziegler Winschoten. facebook.com/groups/2888822971360690/…. Een vorm van THW maar dan in Denemarken.
Het Deense bureau voor rampenbestrijding Hedehusene
Tankspuit B 542

Het voertuig is een SCANIA P 450, type: CB6X6HHZ, 6x6, bouwjaar. 2017, geleverd door GKV Aps en gebouwd door Ziegler.
Het voertuig heeft een watertank van 4000 liter, een schuimtank van 400 liter, een Ziegler FPN 10-3000 2HHR lagedrukpomp en een Ziegler FPH 40-250-3R hogedrukpomp.
De foto is gemaakt in augustus 2020, net nadat het voertuig in Hedehusene was aangekomen en voordat het in gebruik werd genomen.
Aldus Google translate.

Reacties

Paul Gravemaker
Hoi Lucas,
klopt het dat de foto bij Ziegler is gemaakt en niet in Hedehusene? De Sprinter rechts heeft een NL-kenteken ...
De Deense Beredskabsstyrelsen heeft wat andere taken dan de Duitse THW en maakt deel uit van het Ministerie van Defensie. De leidinggevenden zijn beroepsofficieren, de manschappen meestal dienstplichtigen. De BRS heeft op een aantal standplaatsen voertuigen + bemensing paraat, waarop een beroep kan worden gedaan door lokale brandweerkorpsen/medische diensten.
Zie voor meer foto's van BRS-voertuigen bos-fahrzeuge.info/standorte/4609/…
Lucas Ensing
@Paul Gravemaker Foto 2 weken geleden gemaakt bij Ziegler. Ben aan het googelen geweest en zo aan de informatie gekomen.
+1
Paul Gravemaker
Hoi Lucas,
een nog betere website, maar je moet wel een beetje Deens kunnen lezen: beredskabsstyrelsens-biler.dk/
Lucas Ensing
@Paul Gravemaker Leuk om even in te neuzen. Bedankt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
2
WEERGAVES
34
BATTLES