Onbekend meerdere (diverse merken), foto van Pieter Buren

Onbekend meerdere (diverse merken)

Pieter Buren
Foto van de hele sleepslangtrein van fa. Wassenaar uit Bitgummole. Hier zijn ze op een perceel wintertarwe bezig. Achterin het veld rijdt de vredo met sleepslangbemester en kleine buffertank.

Reacties

huub
De loonwerkers hier in de buurt gaan bijna allemaal met z'n tweeën op pad. Zelfs de container gaat mee achter de bemester. Dan moet je capaciteit toch wel flink hoger zijn om de derde man te betalen.
+1
Siete
@huub
Die is het bij hun wel. Mest uur rijden is hun tweede natuur zeg maar. Haha. Volgens mij hebben ze ook een 2 man systeem draaien, met twee trekkers. Zij doen vreselijk veel in mest. Mooie ploeg keiharde werkers daar!!
+2
Pieter Buren
@Siete volgensmij was dit wel met 3 man. De trekker met haspels was veel eerder om de slangen te leggen en toen de pomp en sleepslang er waren, is de haspeltrekker weer even naar het vorige perceel gereden om daar de slang nog op te halen.

@huub deze foto is gemaakt op 31 maart. Ze hadden toen al 30.000 kuub uitgereden in 2021.
Siete
@Pieter Buren
Volgens mij rijden ze bij de Vredo idd met 3 man. Maar dacht dat er ook nog een ploeg met 2 trekkers onderweg was. Tenminste dat was voorheen wel zo 😅
+1
Pieter Buren
@Siete ow zo. Heb net even op hun facebook gekeken, maar ik denk dat die andere ploeg nog wel met 2 man is als ik de foto's zo zie.
+1
Rokus
@huub als de trein vrachtwagens even moet wachten omdat ze eerst even uit moeten rollen bij elk nieuw perceel waar ze komen dan kan die 3de trekker al snel uit hoor!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
14
WEERGAVES
711
BATTLES