Renault onbekend/overig, foto van draaipiet

Renault onbekend/overig

draaipiet
Foto van een Renault onbekend/overig

Reacties

+7
wim-same
@draaipiet Is dit een aandrijving van een Kooi-Aap, die de renault moet trekken ?
draaipiet
Ik zie dat het een hele slechte foto is, jammer.
Een 3 wieler Gezien de cabine is het de eerste serie trekkers ik denk 451 - 551 - 651 - 751 - 851
Het zal me niet verbazen als het een 451 is, het lijkt wel dat ik de koeltunnel van een luchtgekoelde motor ziet. De 551 en hoger is watergekoeld
+1
wim-same
@draaipiet Kijkt inderdaad op een lucht gekoelde 451.
+3
boegie
@draaipiet Lijkt mij een 421, heeft geen stuurbekrachtiging. Met stuurbekrachtiging is de 461. De 451 bestaat niet naar mijn weten
+1
wim-same
@boegie Dat kan, weet ik ook niet zo precies meer. er hebben wel veel Renaults bij ons gereden vroeger. Maar hoeveel pk die precies was weet ik ook niet meer 42 pk, 46 pk of 45 pk.
+2
draaipiet
@boegie Ik heb nog eens zitten zoeken en ik denk dat je gelijk hebt. Bedankt voor deze aanvulling
+2
Kidd
Volgens mij zie ik een koelkap dus een 421 of 461, niet mooi zo'n 3 wieler maar wel uniek
+1
boegie
@Kidd precies, 421 dus want deze heeft geen stuurbekrachtiging
+1
Kidd
@boegie Ik weet niet waar jij dat rare idee vandaan haalt? Maar 421 staat voor 42 pk, 461 staat voor 46 pk, en stuurbekrachtiging was op beide modellen een optie.
+1
boegie
@Kidd Ben je daar zeker van? Naar mijn weten was in iedergeval op de 421 geen mogelijkheid voor stuurbekrachtiging te kiezen. Als ik google kom ik wel 461 tegen zonder stuurbekrachtiging, maar dat is dan de 461M (gebouwd vanaf 77). En 421 alleen met stuurstangen.
+1
steyrlanzboy
Mooi en uniek

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
18
WEERGAVES
16
BATTLES