Scania R620, foto van reinder-mf

Scania R620

reinder-mf
Foto van een Scania R620. Graszaadhooi laden

Reacties

wim-same
Ik weet niet waar dit is, maar deze mooie Scania combinatie is voor Nederland veel te lang.
+2
JD 6430 The Best
@wim-same Nieuw Zeeland, dergelijke combinaties hebben een extra lange dissel waardoor men minder wegenbelasting hoeft te betalen/meer gewicht mag laden doordat het gewicht over een grotere lengte van de weg verdeelt wordt.
+1
reinder-mf
@JD 6430 The Best de vraag wordt beantwoord zonder dat ik er werk van heb. Perfect👌🏻👌🏻
+1
larss
@JD 6430 The Best zit nog een groot voordeel aan, bij kippers kan je lossen zonder los te koppelen, je kan hem er perfect naast zetten.
+1
wim-same
Moeten ze hier ook maar eens invoeren, maar dan zonder LZV regels.
+1
reinder-mf
@wim-same ja daar zijn ze behoorlijk soepeler dan hier. Zonder groot rijbewijs was het geen probleem om een middag hiermee op pad.
wim-same
@reinder-mf Maar ja, wat is een groot rijbewijs. Mijn rijbewijs pasje is net zo groot als de jouwe hoor. Maar inderdaad, dat hoef je hier in Nederland niet te flikken.
+1
reinder-mf
@wim-same haha dat is waar. Nee klopt. Niks loos daar. Nou rijdt er ook niet veel volk op de kleinere weggetjes. Laat staan de gravel roads. Daar komen alleen boeren die er moeten zijn

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
10
WEERGAVES
662
BATTLES