Claas Jaguar 940, foto van senne-adamczyk

Claas Jaguar 940

senne-adamczyk
Ondertussen al de 3de dag dat E.j.g. Gerritsen mais aan het hakselen is!

Reacties

Marcsteffens6265
Zonde van de mais.
+2
senne-adamczyk
@Marcsteffens6265 Als hij langer blijft staan vallen de kolven er uit dus dan snap je misschien waarom ze nu al hakselen.
Marcsteffens6265
@senne-adamczyk ja dan snap ik het wel dan is dit de beste optie. Is dit in nederland?
+1
senne-adamczyk
@Marcsteffens6265 Dit was in de buurt van Arnhem.
@wim-same Waar was dat dan ergens? bij ons in Belgisch limburg zijn er hier en daar percelen die al rijp zijn maar nog lang niet alles
wim-same
@senne-adamczyk onder Brussel
+2
wim-same
@Marcsteffens6265 Ik ben gisteren nog in België geweest en zag dat de mais op veel plekken al rijp is hoor. Daar is het toch vaak 3 weken eerder rijp dan in noord Nederland. Is met de korenbouw ook zo.
Marcsteffens6265
@wim-same o dat zal best de onze kan best nog wel een maand staan voor dat hij goed rijp is.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
12
WEERGAVES
28
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO