John Deere onbekend/overig, foto van Deutz 8006spezial

John Deere onbekend/overig

Deutz 8006spezial
Afgelopen najaar bij mijn baas ook aan het bevloeien geweest tegen muizen, dit met een verioli pomp en 300m worteldoek met gaten er in.

Reacties

+2
ronald-deutz-fahr
Vlak tegen Akkrum 💪🏻
+1
basia
@ronald-deutz-fahr

Daar rechts op achtergrond ; Dam beton ?
ronald-deutz-fahr
@basia ja klopt. Van welke kant van Akkrum dit is durf ik niet te zeggen, maar die silo’s zijn niet te missen..
+1
renault 106-54
@ronald-deutz-fahr Westkant bij adonis.😀
+1
Deutz 8006spezial
@renault 106-54 hahah bekende dus, tis alleen al 2 jaar geen adonius meer
+1
Deutz 8006spezial
@basia zeker dam en pauw daar kijk je op uit @ronald-deutz-fahr als je bij pouw puinbrekerij staat, en je kijkt over het water kijk je op deze boerderij uit.
CaseCS130
Wilde dat een beetje met zo'n lange slang eraan? Achter evenveel water als voor?
oanejorrit12
@CaseCS130 aan het begin minder gaten als aan t eind, en vlak land. Dan wil dat mooi
Deutz 8006spezial
@CaseCS130 ging super, een slang te leen anderen zelf gemaakt, en zoals oane jorrit zegt. Als je op het begint masr weinig gaten hebt gaat het goed.

Die gaatjes van het worteldoek zelf gaan snel dichtzitten met modder dus ff met een onthoornapparaat om de 7 of 10 m een gat maken
+1
CaseCS130
@Deutz 8006spezial Mooi dat het zo goed liep. Ik had er denk ik 50 meter van die worteldoek slang bij zonder gaten maar dat wilde niet mooi en je moet zo vreselijk vaak verplaatsen. Wel wat afgeknapt op de hoeveelheid werk daardoor.
oanejorrit12
@CaseCS130 mwa vond het bij ons mee vallen. Hoe vaak we m moesten verzetten op een stuk
CaseCS130
@oanejorrit12 Ja, als je 300 meter goed werkend in één keer uit kan leggen kun je wel bijna een dag vooruit. Dat zou al heel wat werk schelen.
oanejorrit12
@CaseCS130 klopt. Hebbem hier een oude reck kuilverdeler een haspel van gemaakt, kunnen we zo 300 meter wortel doek mee op of afrollen, en op de andere kant dan nog 100 meter dichte slang. Voor het mooie zou die eigenlijk hydraulisch moeten, hij is nu nog op de aftakas maar dan moet je met oprollen steeds op de koppeling rijden. Dus das ook niet ideaal
ronald-deutz-fahr
@oanejorrit12 beetje basic hydraulische haspel kost ook niet de wereld..
+1
oanejorrit12
@ronald-deutz-fahr Klopt. Maar die waren opgelopen zomer niet te vinden, dus dit gemaakt en werkt ook goed.
CaseCS130
@oanejorrit12 hebben jullie zelf een pomp? Wij huurden eentje met de slangen erbij. Had er nog nooit mee gewerkt dus moest ook allemaal wel wat leren.
oanejorrit12
@CaseCS130 ja afgelopen zomer een gekocht. T moest hier ook leren haha
CaseCS130
@oanejorrit12 oh, das wel mooi. Dan ben je eigen baas en doe je het ook wat eerder misschien. Vind het een lastig ding om in te investeren want buiten muizen verzuipen heb ik er geen werk voor.
+1
oanejorrit12
@CaseCS130 jep, maar hier verder ook geen werk voor... Of misschien als t weer zo droog word dat je t dan ook doet..
+1
Deutz 8006spezial
@CaseCS130 hier ook een pens vol werk van gehad, alleen had mijn baas er een sleepslang haspel bij geregeld, legde je een doek neer en pompen, rolde je daarna de andere weer op. Maar je hebt er een dagtaak aan....
+1
oanejorrit12
@Deutz 8006spezial t is idd melken voeren pompen. Maar met haspel enz is het wel makkelijker en minder werk. Maar T kost veel tijd dat wel

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
19
WEERGAVES
1.093
BATTLES