Manitou Verreiker, foto van Wilco vd Kuilen

Manitou Verreiker

Wilco vd Kuilen
Foto van een Manitou mlt 735-120 Verreiker. Met zelfbouw kleine pakken klem om aan huis de vrachten te lossen en weg te stapelen. Vandaag getest en gaat super!

Reacties

arjanvw
Stroklem XXXXXL! Kan je bij een wagen nu in één keer een laag eraf pakken?
Wilco vd Kuilen
@arjanvw hij heeft 3 wagens. 2x 13 meter oplegger en 1x 10,5 meter. De klem is 7 meter breed. De wagens worden iets aangepast zodat je de lange wagens in twee klemmen een laag eraf heb en bij de 10,5 in 1,5 klem.
+2
jehan
@Wilco vd Kuilen en dan nu zo in het hok leggen klaar is kees ehhhh wilco
+1
arjanvw
@Wilco vd Kuilen Als je de ruimte hebt kan je zo wel lekker opschieten!
+1
Wilco vd Kuilen
@arjanvw ja klopt de ruimte houdt niet over maar het is goed te doen. Het zicht vanuit de verreiker valt alles mee. Juist door de breedte kan je het goed zien.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
18
WEERGAVES
18
BATTLES
MEER FOTO'S
LOCATIE