Renault onbekend/overig, foto van limbo

Renault onbekend/overig

limbo
Foto van een Renault 681 met zelfbouw gras doorzaai machine.

Reacties

inspecteurfendt
Knap gedaan. Wordt het zaad vooraan verspreidt en daarna ingewerkt?
limbo
Ja het word met de lely kunstmest spreider verspreid en dan met de weide eggen met verticuteer pennen in gewerkt en dan aan gerold ,de lely word door een hydro moter aangedreven. .
inspecteurfendt
@limbo en werkt dat goed? zou ook zoiets willen maken
+2
limbo
Ja het resultaat is verbluffend goed. Het is ff een gepuzzel maar het werkt perfect zeker met doorzaaien als je niet alles wilt door zaaien maar bv plekken wilt bij zaaien .ook kan ik er nog anderen dingen op aan sluiten omdat ik gekozen heb voor aan de hydro moter een aftak as aansluiting te maken

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
7
WEERGAVES
440
BATTLES