Onbekend Tractoren, foto van zetordrivertimo

Onbekend Tractoren

zetordrivertimo
Een foto uit het boek van de akkerbouwacties van 1990, voor betere prijzen. Mijn vader heeft hier destijds ook aan meegedaan. dit brengt de boodschap wel over zo 😄

Reacties

Baltus_steyr
Wanneer gaat dit in in kleuren foto gebeuren dan?
Kevin6230
@Baltus_steyr er is wel een foto van in kleur
+3
YaMaGa
Nu zouden de meeste boeren er staan met het mooiste en nieuwste trekker omdat het niet goed gaat in de boerenstiel...
+3
Fendt926Driver
@YaMaGa oohh is het jou ook opgevallen dat alle beroepsgroepen demonstreren in oude vuile kleren omdat het zo slecht met ze gaat? een boer moet je ook net zoveel doen dat die net niet dood gaat maar wel zo weinig dat die ook het net hoofdzakelijke kopen kan.
Het liefst alles 5e hands want owee als ze wat nieuws kunnen kopen.
+1
rommert14
@Fendt926Driver het meeste zal ook wel lease zijn
ford8630power
@YaMaGa
Zo'n reactie zag ik ook onder een foto van Groningse boeren die protesteerden vorig jaar in Den Haag, dat ze allemaal met een oud barrel moesten gaan in plaats van die grote nieuwe trekkers. Dat werkt juist averechts in mijn ogen.
+1
valmet6400power
@ford8630power
Dan laat je helemaal zien dat je als landbouwer/veehouder bent blijven hangen in de tijd inderdaad. Kom maar met je nieuwste trekker met vario en gps want in de niet agrarische delen van Nederland hebben ze geen flauw benul hoe wij tegenwoordig boeren. Dat zie je wel met die motie van Geurts om het activisten terrorisme terug te dringen. SP, Groen Slinks en PvDD stemmen tegen het is te bizar voor worden! En zolang zulke mensen nog in onze regering zitten mogen wij best uitdragen dat we juist wel bij de tijd zijn maar dat het steeds moeilijker wordt gemaakt door wet- en regelgeving.
YaMaGa
@ford8630power je moet nu ook niet overdrijven he maar protestern dat het slecht gaat en dan met de trekker die je vorig jaar kocht van 250 pk of meer lijkt me waanzinnig? Je kunt er ook met een 10 of 20 jaar oude trekker gaan dat steekt toch net iets minder in de ogen dan zon blinkende nieuwe trekker..
+2
Baltus_steyr
@YaMaGa het maakt geen donder uit met wat voor trekker als je komt, als er maar veel komt en je je punt duidelijk wilt en kunt maken!!!!! Ik wordt behoorlijk beroerd van onze minister van landbouw!!!!
valmet6400power
@Baltus_steyr
Toch doet ze wel de moeite om de kloof tussen consument en landbouwer/veehouder te slechten. Evenals de kloof tussen de landbouw en partijen waaraan ze leveren.. Dat ze daarvoor “maar” 4 jaar de tijd heeft werkt uiteraard niet mee in het voordeel van “ons”.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
10
WEERGAVES
0
BATTLES