Kramer U800, foto van Kramer U800

Kramer U800

Kramer U800
Uit de oude doos: Een nieuwe grill gemaakt, het eerst wat gerestaureerd is!

Reacties

+2
Kramer U800
Hangt nu trouwens in de huiskamer, mocht van moeders 😀😜
+2
schluterman
@Kramer U800 goed bezig jonge. Mooi deutz teken erop 👌
+2
Kramer U800
@schluterman Dankjewel! Ja Deutz logo zit er origineel niet op maar toen we toch bezig waren met uitsnijden van het Kramer Allrad logo gelijk maar een tekening gemaakt voor het Deutz logo! Daarna alles laten stralen en de logo's laten verchroomen, en de grill laten schoperen en hier thuis gespoten. De grill moet trouwens nog wel opnieuw gespoten worden omdat er wat blaasjes in zitten.
steyrlanzboy
Heeft dit merk iets met deutz temaken ik zie een deutz logo boven in de hoek zitten
+2
schluterman
@steyrlanzboy de motor 6 cilinder deutz
+1
Kramer U800
@steyrlanzboy Het merk Kramer was wel zelfstandig maar Deutz was over het algemeen vaste leverancier van motoren bij hun.
+2
a3vandiejen
@Kramer U800 Netjes.
+1
Kramer U800
@a3vandiejen Dankjewel!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
13
WEERGAVES
765
BATTLES
MEER FOTO'S