Kramer U800, foto van Kramer U800

Kramer U800

Kramer U800
En weer door! ❄🔥

Reacties

+1
stijn-de-bock
Goed bezig zou ik zeggen .
+3
Kramer U800
@stijn-de-bock Dankjewel! Kacheltje aan en gaan! 😁
a3vandiejen
De banden zijn in goede staat zo te zien...
+2
Kramer U800
@a3vandiejen Dat klopt, omdat ze nieuw zijn 😉 De oude banden waren van het leger en waren helemaal uitgedroogd, hard geworden en loei zwaar! Dus hebben we bij Donald Unimog in De Wilp (plaatsje naast Apeldoorn) deze nieuwe banden met velgen gehaald. Het zijn 12,5 x 20 inch Michelin Radial banden (van de legerdump dacht ik) en nog zo goed als nieuw! De "haartjes" van de gietmal zitten er nog op!

(klik om te vergroten)

Hier kan je zien dat er 3 20 inch banden op zaten en 1 18 inch band met verschillend profiel.
+1
a3vandiejen
@Kramer U800 Zeker netjes zo...
bas101
Zo te zien pak je t grondig aan , hoeveel tijd neemt de totale restauratie in beslag?
+1
Kramer U800
@bas101 De hele machine gaat inderdaad tot het laatste boutje uit elkaar om de machine uiteindelijk in nieuwstaat te brengen! We zijn inmiddels 1,5 jaar bezig met de restauratie maar hebben geen deadline ofzo. Het zou leuk zijn als de machine voor 2021 af komt omdat deze dan 60 jaar oud is. Tot die tijd is er nog genoeg te doen, en houd ik jullie op de hoogte totdat we gaan rijden!! 😀😁

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
12
WEERGAVES
742
BATTLES