Fendt 716, foto van larsje

Fendt 716

larsje
716 + veenhuis, glasaske rijden voor het draineren

Reacties

county1124driver
Kon da laffe ding et wal baas?
Poppink
Hij staat betje achterover hehe 😛
county1124driver
Da betekend druk op de kont. dus meer trekkracht
Fendt615power
Tuurlijk kan die hem an t is een fendt he
larsje
Lup iets af en haha nee hij kan het niet aan gvd this geen coutie of wat dan ook, moar de koare extra niet zo vol gedaan hadden niet meer nodig en anders pleurde het er toch over heen.
fiatpower
Waren ze aan de vreehorstweg aan het draineren? ik zag daar vorige week teminste wel een bult glasas liggen
larsje
Niet dat ik weet zou best kunnen maar vandaag in meddo bezig geweest hoeninkstegge en morgen aan de groenlose weg. hele dag weer kachelen met de koare en glasaske koare beetje noast riejen wel relaxt
Poppink
Ja als je hem met glasakse rondvol pakt dan kom je uiteindelijk nog aan met een bijna vlakke dumper. rijst er zo af
larsje
Morgen maar is effe foto'tje maken van de draineer machine verplaatsen mok ook nog effe doen en weer een beetje glasaske veuren zeker.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
87
BATTLES
LOCATIE