Mercedes-Benz Actros, foto van dickt

Mercedes-Benz Actros

dickt
Foto van een Mercedes-Benz overig/onbekend, opgebouwd voor autotransport.
Van Egeraat uit Roosendaal aan het laden bij BCA Autoveiling in Barneveld.

Reacties

Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Mercedes-Benz overig/onbekend (Autotransport) naar Mercedes-Benz Actros (Autotransport)
Alex Miedema
Voor deze veiling, Dick?

GROOTSTE VEILING OOIT BIJ BCA OP 29 DECEMBER

BCA Autoveiling racet naar een record
Barneveld – BCA Autoveiling in Barneveld verwacht 2015 succesvoller dan ooit af te sluiten en viert dat op bijzondere wijze. Op dinsdag 29 december aanstaande wordt er daarom 12 uur achter elkaar geveild tijden de Megaveiling. Van 9.00 tot 21.00 uur komen er 1.000 personenwagens onder de hamer. Elke 45 seconden een auto. De Megaveiling is toegankelijk voor bedrijven en particulieren en de dag wordt omkleed met leuke acties, waaronder mooie prijzen voor iedereen die op die dag een auto koopt.

Niet eerder veilde BCA 1.000 auto's op een dag: dinsdag 29 december wordt daarom naast een groot feest voor jong en oud ook een race naar een record. Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling: “Het begint inmiddels traditie te worden om elk kalenderjaar af te sluiten met de Megaveiling. Dit jaar is de veiling door zijn omvang extra bijzonder, nooit gingen er zo veel personenauto’s op een dag onder de hamer. Voor potentiele kopers is de Megaveiling door het grote aanbod, de sfeer en de mooie prijzen extra interessant, onze organisatie kan zich van zijn beste kant laten zien en wederom aantonen dat geen veilingklus te groot is voor BCA Autoveiling.”

De laatste dinsdag van dit jaar belooft dus een drukke dag te worden. Vanaf vroeg in de ochtend staat er een ontbijt klaar en omdat de veiling pas laat op de avond ten einde loopt, wordt ook in lunch en diner voorzien. Iedereen is welkom: zowel doorgewinterde veilingkopers als geïnteresseerden die wel eens willen zien hoe een autoveiling in z'n werk gaat.

Personenwagens
De 1.000 te veilen auto's zijn uitsluitend personenwagens, afkomstig uit lease en fleet, en aantrekkelijk voor zowel de particuliere koper als voor bedrijven. Op maandag 28 december zijn de auto's alvast te bekijken op het terrein van BCA in Barneveld tussen 9.00 en 17.00 uur. Dinsdagochtend 29 december gaan de poorten om 7.00 uur open, de eerste auto zal stipt om 9.00 de veilinghal binnenrijden.

Credits
Niet alleen het enorme aanbod aan auto's is uniek tijdens de Megaveiling, ook zijn er prachtige prijzen voor autokopers. Elke acht gekochte auto's leveren de koper één credit op. Zo’n punt geeft recht op een Bose Soundlink Mini, wie twee credits inlevert krijgt een Apple Watch. Daarnaast is er een verloting van mooie prijzen onder alle kopers, zoals een Porsche VIP Experience, tandemparachutesprong, Extreme Driftcursus en een iPad.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij BCA op 29 december. Meer informatie over de Megaveiling en de spelregels van de winactie zijn te vinden op www.bca-autoveiling.nl/Megaveiling.
dickt
@Alex Miedema
Dat zou zo maar kunnen. Het terrein stond al helemaal vol met auto's. Een heel groot deel voor deze megaveiling.
We hebben ook nog even in de veilingzaal gekeken. Er was een veiling bezig van 220 auto's. Leuk om een keer te zien hoe dat in zijn werk gaat.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
3
BATTLES