Van Waarde RVW 6000, foto van dickt

Van Waarde RVW 6000

dickt
Foto van een Renault Master, opgebouwd als verkoop- / reclamewagen.
In augustus 2015 op vakantie geweest in Cadzand-Bad op Zeeuws Vlaanderen. Daar een aantal foto's gemaakt tijdens fietstochten.

Reacties

Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Renault Master (Verkoop- / reclamewagen) naar Van Waarde RVW 6000 (Verkoop- / reclamewagen)
dickt
@Alex Miedema
Dank je, Alex. Had het wel op RDW zien staan, maar niet goed opgelet dat het ook een merk was op Truckfan.
Alex Miedema
@dickt dat was het tot vijf minuten terug ook niet 😉 Maar een Renault Master op vrachtwagenkenteken is altijd een ombouw, vandaar dat ik hem even natrok. En inderdaad, staat als Van Waarde op kenteken. Van Waarde chassis, Renault Master aandrijfkop. Ik ben gek op nieuwe merken op truckfan! 😃

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
2
WEERGAVES
60
BATTLES