DAF logo, foto van SJB533

DAF logo

SJB533
Tja, naast vrachtwagenbouwer ook gewoon leverancier van motoren. Het voertuig waar het hier om draait is trouwens eveneens Nederlands fabrikaat: Vervaet HydroTryke XL, 2016 model.

Meer

Reacties

Alex Miedema
Wel apart, in de DAF trucks worden geen DAF motoren gebruikt, die gaan tegenwoordig onder de naam Paccar. Grappig dat ze voor de motoren die ze niet zelf gebruiken deze naam nog wel gebruiken. Of is het een ouder ontwerp motor?
SJB533
@Alex Miedema
Ik vermoed, dat DAF bekender klinkt, dan Paccar. (Diverse machines hadden vroeger een krachtbron van DAF) Op de motor staat namelijk gewoon Paccar.
scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/…
Alex Miedema
Tsja, maar op deze manier wordt de nieuwe naam nooit bekend 😉
SJB533
@Alex Miedema
Hahaha 😃

Je kunt de naam Paccar wel lezen neem ik aan?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
1
WEERGAVES
1
BATTLES