Scania T112, foto van Jan F

Scania T112

Jan F
Foto van een Scania onbekend/overig, opgebouwd als open laadbak.
Staat in Rotterdam bij een handelaar.

Reacties

dickt
@Alex Miedema
Bedankt. Weer wat geleerd. (y) 😄
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Scania onbekend/overig (Open laadbak) naar Scania T112 (Open laadbak)
Alex Miedema
@dickt H staat voor de chassissterkte, dat is van buiten eigenlijk niet te zien, dus heb dat niet in de typenummering meegenomen.
Jan F
@dickt Je hebt gelijk , Maar zoals Alex al schreef zijn soms kleine toevoegingen ( nummers) nog niet in de topics, Ben ook nog niet zo heel goed qua types uit mn hoofd, Maar je leert het hier idd goed.
Alex Miedema
@dickt @Jan F
Het is nog vrij lastig een goede typenummering te vinden om aan te houden. Je moet een balans zien te vinden. Niet alles op een grote bult, maar ook niet voor elke truck (vrijwel iedere truck is op maar gemaakt en dus uniek) een eigen type.

En dan moet het ook nog overzichtelijk zijn voor zowel de ervaren professional als de beginnende truckliefhebber.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES