Mercedes-Benz Actros MP4, foto van dickt

Mercedes-Benz Actros MP4

dickt
Foto van een Mercedes-Benz Actros MP4, opgebouwd voor autotransport.
Eén van de nieuwe Mercedes Benz zesladers die Logicx enkele maanden geleden heeft aangeschaft.
Foto gemaakt op de Logicx vestiging "Jongeneel" aan Kanaal Noord in Apeldoorn waar een gedeelte van de buitenlandvloot staat.
Op deze combinatie rijdt collega Guido.

Reacties

dickt
Even de specificaties voor de liefhebbers/kenners.
Overgenomen uit de Logicx Nieuwsbrief.
Mercedes-Benz Actros 1810 Streampace
Opbouw is ontwikkeld en geleverd door Kässbohrer.
Het betreft een nieuw ontwikkelde opbouw voor een kort chassis met een lange aanhangwagen. Door de lange en lage aanhangwagen kunnen ook campers, hoge bussen en lange caravans vervoerd worden.
De aanhangwagen zijn ook bewust laag gehouden zodat objecten tot 3.30 meter probleemloos geladen kunnen worden. De aanhangwagen kan ook afgekoppeld worden waardoor halen van een voertuig op lastig te bereiken adressen mogelijk is.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
3
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO