WTD 41 Einzelradtester (ERT), foto van Alex Miedema

WTD 41 Einzelradtester (ERT)

Alex Miedema
Foto van een WTD 41 Einzelradtester (ERT).

Reacties

Gerron
@Alex Miedema
Waar dient deze machine voor?
Alex Miedema
@Gerron banden testen! binnenkort (waarschijnlijk maandag) verschijnt er een blogpost met wat meer informatie over deze unieke machine.
Gerron
Je zou toch haast denken dat je de banden gewoon in de praktijk zou moeten bekijken.
Alex Miedema
@Gerron hij staat online: WTD 41 Einzelradtester alexmiedema.nl/2014/12/…
Gerron
@Alex Miedema
Bedankt!
Maar als dat ding maar 55 km per uur rijdt dan weet je toch niets over de band op de snelweg?
Alex Miedema
@Gerron Dat is waar, maar dat zijn ook niet direct de meest extreme omstandigheden natuurlijk, heb het idee dat dit apparaat meer is om het ultieme uit een band te halen. Maar zoals altijd met dit soort test-apparatuur, zeker als het van het leger is, het is erg moeilijk om de feiten boven tafel te krijgen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO