onbekend meerdere (diverse merken), foto van JD6930

onbekend meerdere (diverse merken)

JD6930
Foto van een onbekend meerdere (diverse merken), opgebouwd voor personenvervoer.

Spotters langs de weg, net buiten het TKD terrein te Almere tijdens de afbraak van de TKD, 27-05-2014. Helaas had geen van beide de camera op ons gericht, we hadden toch wel een mooi vrachtje bij(John Deere 6100 met Krampe SK 600)!

Reacties

Alex Miedema
@JD6930 waar is de bedrijfswagen, achter de bomen? 😉
JD6930
@Alex Miedema

Hier mochten toch ook personen wagens?

En ik dacht, hier zitten vast wel mensen bij die bij de afbraak van de TKD vrachtwagens hebben staan spotten.

Op Buzzeebeeforum kan ik geen foto's plaatsen omdat ik geen online album heb(en daar ook niet aan ga beginnen). Dus dacht, dan hier maar, misschien herkent iemand hem, vandaar. 😉

Als jij hem even int TKD topic op Buzzeebeeforum wil plaatsen komen we er vast achter wie het zijn. 😉

Zou je dat willen doen?
Zet er maar bij dat de foto van truckfanlid JD6930 of BuzzeeBeeforumlid Johannes93 is(tenminste, volgensmij is men naam daar zo 😛 )
Alex Miedema
@JD6930 het is hier toch vooral voor bedrijfswagens bedoeld 😉 Dus personenwagens in dienst van een bedrijf kunnen wel, maar gewoon particulier, ben ik niet zon voorstander van. En ik ben gestopt met BuzzyBee. Herken hier ook geen mensen/auto's van leden aldaar in overigens.
JD6930
@Alex Miedema

Ah oke. 😉

Oke, jammer, dacht misschien herkennen mensen zich zo(ofja kan haast niet anders als dat het buzzeebeeforum leden zijn geweest. Maar door dat je alsk me goed herinner een online album moet hebben om een foto te plaatsen en je volgensmij geen linken mag plaatsen naar andere sites kan ik de foto daar niet plaatsen.
Alex Miedema
@JD6930 klopt en klopt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
1
BATTLES